Goede zorg

Cliënten over Dize

  • Verschillende methodieken

“Ik kwam met heel erg veel onrust en angst binnen bij Dize en ben ontzettend fijn en rustig geholpen door haar. Bijzonder vond ik dat zij in de eerste sessie voor mij al zulke rake dingen constateerde en uitlegde aan mij. Ik vond het heel fijn dat ze verschillende methodieken aan kon bieden zoals EMDR, levenslijn leggen en opstellingen. Ik voelde me echt gezien en gelijkwaardig, kon ook altijd bij haar terecht bij nood en alleen die wetenschap dat dit mag, helpt al heel veel. Dize heeft me vertrouwen gegeven dat het goed zou komen ook al geloofde ik dat zelf soms niet.''

  • Slaapexpert

''Ergens weet je dat je als je uit balans bent vooral tijd en geduld met jezelf nodig hebt en Dize heeft mij heel fijn geholpen dat te accepteren. Wat ik ook een pré vond is dat ze ook slaapexpert is en daar ook goed advies in kan geven en kan uitleggen wat belangrijk daarin is. Ik kreeg het idee ook dat ze een psycholoog is die zich blijft ontwikkelen omdat haar interesse ook echt bij de psychologie ligt.”

  • EMDR

“Ik kwam met slaapproblemen en burn-out klachten bij Dize terecht. Uiteindelijk heb ik ook EMDR-therapie gehad. Dize is deskundig en luistert goed. Ik voelde me altijd veilig bij haar. Ze bekijkt klachten vanuit een breed perspectief.”

  • Systeem-opstellingen

“Dize was altijd heel rustig aanwezig en had zich altijd goed voorbereid. Dize heeft meerdere tools tot haar beschikking en dat is heel waardevol. Daarmee kan ze echt begeleiding op maat leveren. Zo dacht ik dat EMDR voor mijn situatie het beste was maar we kwamen gaandeweg toch uit bij systeem-opstellingen. Dize stelt zich op als empathische gesprekspartner die een tijdje met je mee oploopt totdat je het (weer) zelf kunt.

  • Empatisch

“Ik ben tevreden, omdat de gesprekken mij helpen, na drie jaar geen hulp te willen zoeken. Daarom ben ik blij dat ik bij deze instelling mijn gevoelens kwijt kon.

  • Snel tot de kern

“Ik voelde me zeer welkom en gehoord bij Dize. Ze komt snel tot de kern en oplossingen. Ik was al na de eerste paar sessies van mijn slaapproblemen af. Ik weet ook dat ik bij haar terecht kan als ik hier weer problemen mee zou krijgen. Ik kan haar met een warm hart aanbevelen.”

  • Ervaren

“Empathisch, professioneel en ervaren. Dize is zeer meegaand en past haar kennis en ervaring zeer adequaat toe.”

  • Prettige energie

“Dize kijkt met haar open en ervaren blik met je mee waar je tegenaan loopt. Ze heeft scherpe observaties en stelt aan het begin een helder plan met je op. Daarnaast heeft ze een prettige energie: ze is rustig en luistert aandachtig naar je verhaal, en biedt handvatten en mogelijkheden aan. Daardoor word je zelf actief betrokken bij je herstel. Ik heb het als zeer prettig ervaren.”

  • Humor en deskundigheid

“Wat ik erg prettig vind is haar hartelijke en betrokken benadering. Ze stelt je op je gemak, waardoor je kunt ontspannen, terwijl ze een scherp oog blijft houden voor waar je voor komt. Ze brengt veel deskundigheid mee en zet ook humor in. Daardoor ga je, ook als er zwaardere onderwerpen worden besproken, toch weer met een licht gemoed de deur uit.”

Kwaliteitsbewaking

Traumabehandeling

GZ-psycholoog

By the work one knows the workman.” - Jean De La Fontaine

Binnen Psychologenpraktijk Uitgerust waarborg ik de kwaliteit van de geboden zorg door het afnemen van vragenlijsten aan het beging en einde van de therapie, door het volgen van bij- en nascholing, door consultatie van andere experts, intervisie en supervisie.

Deskundigheidsbevordering

Een GZ-psycholoog staat ingeschreven in het BIG-register. Alleen wie aan de wettelijke opleidingseisen heeft voldaan, kan zich laten inschrijven in het BIG-register, een door de overheid beschermd register. Een GZ-psycholoog behoudt deze titel alleen op basis van herregistratie, waarbij voldaan moet zijn aan voldoende bij- en nascholing, waaronder scholing/cursussen, intervisie en visitatie.

Routine Outcome Monitoring (ROM)

Met de meting (routine outcome measurement) maak ik de geleverde zorg inzichtelijk en kan ik  deze evalueren en verbeteren. Een of meerdere vragenlijsten zullen ten minste aan het begin en aan het einde van de behandeling bij u afgenomen worden. Hiermee kan ik na verloop van tijd zien welke klachten zijn afgenomen en welke wellicht nog onvoldoende zijn verminderd. Het behandelplan kan dan waar mogelijk worden bijgesteld.